Tråk-dag

Det blev inget Linköping, ångrar det lite nu... Känner mig rastlös och springer mellan tv:n och datorn hela tiden. Riktig tråkdag verkar det bli :( Jag börjar bli ganska less på bristen på folk att umgås med, jag måste ta tag i mig själv och min sociala situation nu. Det här fungerar inte längre!
Ikväll ska väl hela Sverige på halloween-fester. Jag får sitta framför tv:n och beklaga mig i min ensamhet. That's life.

God morgon världen

Jag är uppe kl 09:30 en ledig lördags morgon! Kors i taket! Det är nog bra många år det hände sist.. i alla fall att jahg gick upp frivilligt. Drömde en knasig dröm om flygande ambulanser och kloning, sen fick jag nog.
Sooo, då är frågan hur man ska lägga upp dagen? Fortsätta gårdags kvällens soffmys eller fixa till sig och ta en sväng till Linköping för fortsatt shopping? Det lutar nog åt det första alternativet, både av ekonomiska och lathetsskäl... Ska börja med att ta en dusch så får vi se.

Friday night party!



Detta har min fredagskväll bestått av hittills. Mycket mer spännande än så blir det nog inte heller... Lutar åt att det blir sängen snart. Läsa lite och sen somna tidigt. Är så himla trött, förstår bara inte hur det kommer sig. Det har ju inte direkt varit någon ansträngade vecka på jobbet om vi säger så...

Well, natti natti! 


A few hours later..

 

Cirka 350 kr gick min shopping på idag. Jag är helt chockad! Jag var inställd på att bränna en del pengar men jag hittade i stort sett inget av värde, illa illa... Det blev en tröja modell längre från JC och ett midjeskärp från Gina Tricot till slut i alla fall. Suktade på flera par skor men jag lyckades hålla mig, borde satsa på att leta vinterskor istället...

Bjuder på en snygg provrumsposingbild dagen till ära! Jag tycker inte alls om att det snart kommer vara aldleles för kallt för att skinnjackan, det börjar helt klart bli på gränsen nu... Jag hatar tjocka tråkiga vinterjackor!

Nu ska jag hoppa ur snygghetdräkten, dvs av med smink och på med mjukisbyxor. Soffhäng står på schemat :)


Äntligen helg!

Kunde flexa hem en hel timma tidigare från jobbet idag, så skönt! Nu ska jag fira att helgen är här med att gå ner på stan och bränna lite pengar, hihi :) Sen blir det myskväll framför teven med massa onyttigheter. Tror jag ska unna mig lite sushi idag också faktiskt...

At work

Sitter på jobbet och har det inte allt för ansträngande. Har en kollega som går inskolning på avdelningen så hon sköter ruljansen och jag sitter mest och slappar :) Ska försöka smita hem nån halvtimma tidigare så jag får kramas till extra med David ikväll. Han ska tillbringa hela helgen i Borås på figursspelsturnering och sen efter det drar han till Italien :( Kommer få sova massa nätter ensam, hur ska jag klara mig!?


091029

Tänkte inleda dagen med lite östgötsk depp-pop :)


Vaggvisa

Nu blir det sängen nästa, jag är snart uppe på övertid... Och eftersom att jag ska börja redan 12:30 imorgon så ryker min sovmorgon också, suck.
Vaggar mig själv till sömns med kanske den bästa låten som gjorts, ever. Lyssna och njut!

Echo & the bunnymen - The killing moon


And here we go again

Jag vet inte hur många gånger jag gett mig på det här med bloggande nu. Fem eller sex kanske? Och alla gånger har det gått åt skogen. I don't get it. Detta borde passa mig så bra egentligen, jag som alltid har massa tankar (både seriösa och allmänt dravel) som jag vill få ur mig då och då. Nu tänker jag i alla fall försöka igen. Jag behöver få lätta trycket ibland :)

Den här bloggen är först och främst för min egen skull, ett sätt för mig att få ur mig sånt som jag inte borde bära på för länge, men kanske finns det andra som finner nöje i den också, vad vet jag? Ni som gör det kommer i alla fall få en inblick i en (o)vanlig sjuksköteterskas tämligen enformiga liv. Det kommer bli en del funderingar kring livet i sig och mycket tankar som mitt jobb för med sig, men även en del ytligheter och troligen mycket tramseri
Enjoy!


RSS 2.0