Sovrum - check!

Igår blev då sovrummet äntligen färdigt (eller ja, till 99% i alla fall. Det är finns fortfarande ett par småsaker kvar att fixa) och det känns såååå skönt! Orken och inspirationen har varit i botten dom senaste dagarna så det känns bra att äntligen få se lite resultat :)
Sovrummet har ju varit lite av mitt skötebarn och jag är verkligen toppennöjd med hur det blev!




Bättre färg återgivning




Morfar och farfar har fått hedersplatsen på byrån




Husmaskoten Sniffis vaktar tvätten

Efter att ha haft sängångest i nästan en månad blev det ju så att vi "spontanköpte" en säng från IKEAs Hemnes-serie som vi kompletterade med sängbord samt byrå, och nu när allt är på plats så känns det verkligen som rätt val. Säng- samt fönsterlamporna är även de från IKEA, taklampan (som för övrigt heter Lafayette!) från Mio, gardinerna från Rusta (!! Enda stället som hade gardiner i precis rätt nyans) och tvättkorgarna från Åhléns. Det som är kvar att göra är att sänglampornas skärmar nog ska bytas ut mot svarta, det ska upp mer blommor i fönstren och jag funderar på att lägga in en matta för att täcka det fula golvet lite....


Tänkte också ge er ett smakprov på hur hallen ser ut numera (och man skymtar även vardagsrummet lite...)




Marilyn-tavlan kan vara min käraste ägodel..


Den här lilla hörnan är jag också väldigt nöjd med. Byrån ska dock inom en ganska snar framtid bytas ut mot en kombinerad sitt/förvaringsmöbel.

Resten av lägenheten kommer jag visa upp lite i taget här framöver när det börjar bli färdigt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0