London calling

Inredningshysterin som rådde här hemma har dog ut under mina nattarbetesveckor, men nu när jag är tillbaka i det "vanliga livet" igen så är det dags att återuppta det!
Igår beställde jag (äntligen) gardiner till köket och vardagsrummet och nu har planeringen för vardagsrummet i stort tagit fart igen.

Bordet är ju som bekant inhandlat. Det skulle ha anlänt denna veckan men är, såklart, några veckor försenat och innan det dyker upp kan vi inte göra så mycket annat... Övriga möbelinköp får vänta tills efter jul.
För att piffa till rummet lite så har vi bestämt oss för att köra lite "Tema London". Igår köpte vi ett par skitläckra Union Jack-kuddar som vi spanat på jättelänge, väggen kommer prydas av en tavla med Londonmotiv (vilken har vi dock inte riktigt enats om ännu), vi har en plan om att täcka för den eländiga skjutdörren som förstör hela rummet med ett tyg med Londonmotiv (dock verkar det gå åt skogen, återkommer till det) och vi har spanat in lite schyssta inredningsprylar med London-anknytning.
Problemet är att vi tror stenhårt på den här idéen och vägrar tänka outside the box vilket ställer till det lite, det är tydligen inte helt lätt att få tag på alla de saker vi vill ha, till ett vettigt pris... Men det löser sig alltid på något vis.




Våra tjusiga kuddar :) Inhandlade på Nordik, 399 kr


Tyget som vi hade planerat att täcka över dörren med. Kruxet är att nätbutiken tydligen ligger i Hamburg (sidan är dock svensk?) och varorna levereras med bud vilket innebär att man måste vara hemma och ta emot det. Och det säger ju sig själv att det inte funkar. Så nu vet vi inte vad vi ska hitta på, för detta är det enda tyget med Londonmotiv jag lyckats hitta! (Och jag har ägnat timmar åt att leta runt på nätet....)


IKEA-tavlan som vi först planerade att ha på väggen. Den är fortfarande inte helt utesluten men David gillar inte ramen på den och vi insåg igår att den kommer att täcka ungefär hela väggen... Okej för att vi vill ha en stor tavla men den kanske blev lite väl extrem. Men vi funderar vidare...


Denna hittade vi igår på Easyart och blev mycket förtjusta i. Problemet med den är dock att den blir lite dyr när man vill ha den i den storleken vi vill (ca 2000 kr... Någon som vill donera lite pengar till vårat vardagsrum?)
Idag ska vi kika lite på Gallerix och se vad dom har för alternativ men något säger mig att vi snart har lagt 2000 kr på en tavla med en röd j-a buss! Heh... Men är man envis och inte kan tänka om så får man väl skylla sig själv...


Jag återkommer såklart med updates om hur arbetet förflyter :)


Kommentarer
Postat av: Robbie

Här kanske är en lösning som billig är en tapet men man kan också klistra ditt det på en pappskiva och göra en tavla av det.......



http://www.rusta.se/fototapet_london_698_1_del_p20951084.html

2010-11-30 @ 21:37:31
Postat av: soundtrack

Oooh, då fick jag svaret på vart man kunde hitta den bilden (har sett den i en klädbutik här i stan nämligen). Nu har vi dock redan beställt en annan tavla på Gallerix men om vi känner för att ha fler så var det helt klart ett bra förslag :)

2010-12-01 @ 15:56:24
URL: http://wallofsound.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0