A new day dawns

Godmorgon världen! Nu börjar ni så sakta vakna till liv hemma i era sängar. Själv håller jag på att samla ihop mig för morgonrundan. Om 1,5 timma får jag åka hem till min varma gosiga säng...mmm...

Tänkte inleda dagen med lite härlig gåff, enjoy!

(The sisters of mercy - First and last and always)


Kommentarer
Postat av: Karin

Svar: Haha, ja det var det jag tänkte. Suttit! Jag har bott alldeles för länge i Eskilstuna nu, min dialekt är numera en blandning mellan dalmål, etunagnäll och värmländska. Inte vackert! Men nu när jag är hemma och jobbar är det iaf dalmålet som slår igenom mest. Haha..

2010-01-27 @ 07:57:33
URL: http://kexor.blogg.se/
Postat av: Karin

Svar: Ja det känns riktigt kul! Ska bli underbart att bo i en FIN lägenhet och inte skabbet vi bor i nu med orangea väggar och slitet kök! Och det bästa: DISKMASKIN!



Vi var ju också väldigt kräsna och hade inte alls tänkt söka lägenhet i det området vi ska bo i nu, men nu känns det bara SÅ rätt! Ni får hårdbevaka Blocket och googla efter små privata hyresvärdar och skicka intresseanmälningar överallt! Det ska nog gå bra! För bara några dagar sen var jag ju förtvivlad och det kändes som att vi aldrig skulle hitta den perfekta lägenheten, sen kom ett telefonsamtal helt oväntat och nu är den vår! =)

2010-02-08 @ 10:15:13
URL: http://kexor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0